Blij met mijn nieuwe make-over!

Mijn gebit is nooit echt iets geweest waar ik erg trots op was. Mijn tanden waren een beetje ongelijk en zagen er niet uit als de stralende glimlachen die je altijd op televisie ziet. Toch vond ik het lastig om er wat aan te doen, aangezien het plaatsen van facings meestal erg ingrijpend is doordat je tanden bewerkt moeten worden. Toen tipte een vriendin me op een dag over Kleinsman.de/nl. Zij zouden namelijk facings kunnen plaatsen op een manier waarbij mijn eigen tanden gewoon intact zouden kunnen blijven. Tijdens mijn intake bij deze tandartsen bleek ook dat het gewoon mogelijk was om deze facings te laten plaatsen. Ik was dus ontzettend blij en verheugde me al meteen op mijn nieuwe gebit, al vond ik de procedure nog wel een beetje spannend. Gelukkig werd me vanaf het begin duidelijk uitgelegd wat het plan was en wat ik allemaal kon verwachten tijdens de procedure. Hierdoor had ik er vertrouwen in dat mijn tanden er netjes uit zouden komen te zien, en ik had gelijk! De tandartsen van Kleinsman.de/nl hebben mijn tanden echt een prachtige metamorfose gegeven. Nu ben ik ook eindelijk trots op mijn glimlach!